NYT LOPPU KERRUU! täällä…http://nytloppukerruu.blogspot.fi/

(turhauttavaa, kun kerruu.blogspot oli varattu sivustolle, joka ei ole koskaan päivittynyt eikä varmaan aio päivittyäkään.. ó__ò)

Siiryin blogspottiin. :3 Siellä on kaikki vanhat merkinnät (täältä) vuodatuksen jälkeen. Tämä blogi ei enää jatkossa päivity täällä, eli päivitelkää linkkilistaa, kun joskus joudatte (tiedän, että se on ärsyttävää). Nyt seuraaminen onnistuu myös bloggerin omalla lukija-palvelulla.

Kun äsken aion linkittää uuden osoitteeni tänne, antoi wordpress taas muistutuksen siitä, mikä tässä blogintarjoajassa on ärsyttävintä: yhteyden pätkiminen ja hitaus.

Eipä olisi myöskään uskonut, että ulkoasu-asia nousee kynnyskysymykseksi tänne jäämiseen! Blogspotissa on ihanan paljon mahdollisuuksia ulkoasun muokkaamisen, toisin kuin täällä.

Ei sen kummempaa.

-Heli

6 kommenttia - “NYT LOPPU KERRUU! täällä…”

 1. kokkoroo Kirjoittaa:

  Ymmärrän, itekki oon alkanu värkkäileen blogspottia, että pääsen jonain heikkona (tai nimenomaan hitaana) hetkenä sinne siirtyyn, jotenki vielä elättelen toivoja, että käyttö helpottuisi :’)

 2. heli Kirjoittaa:

  Olen täysin huumaantunut noista blogspotin ulkoasun muokkausvaihtoehdoista. Ah *_* Kissanminttuhuumaus.

 3. kjjj Kirjoittaa:

  Ei vaa herkästi enää luota Googlen palveluihin. Niitä lopetetaan toisinaan. Ja niitä muutetaan niin että kaksi blogia on tuhoutunut teknisten muutosten takia.

  Aiemmin yhen sarjisblogin käyttö piti lopettaa juuri säätöjen puuttumisen takia, blogger muutti kuvien kokoa niin ettei tekstiä voinu lukea. Nyt säätöjä tosiaan riittää. Mutta niin vain tuli vaatimus että osoite pitää muuttaa:
  ”Blogin osoite muuttui Ennen siinä oli fi-pääte, nyt blogger pakotti muuttamaan com-päätteiseen. Kuvat katosivat. En tiedä miksi. Lisäksi joka toimenpiteen jälkeen tulee ilmoitus: Emme valitettavasti voineet toteuttaa pyyntöäsi. Kun ilmoitat tästä virheestä Blogger-tukeen tai Bloggerin ohjekeskusteluryhmässä: kuvaile, mitä olit tekemässä, kun sait virheen. anna seuraava virhekoodi. bX-gskun1 Tietojen avulla voimme paikallistaa ongelman ja korjata sen. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.”

  Aika toivotonta, kun ilmoitus tulee kaikista toimenpiteistä. Joka tapauksessa osoitteenmuutos oli tuhoisaa.

 4. heli Kirjoittaa:

  Niin joku kai joskus sanoi, ettei se vaihtamalla parane.. Mutta kattellaan.

 5. kjjj Kirjoittaa:

  Se mikä ei ole pettäny, WordPress. Toisaalta mikään ei estä ettei pettäis.

 6. Do My Work For Me Kirjoittaa:

  Do My Work For Meuuden osoitteeni tänne, antoi wordpress taas muistutuksen siitä, mikä tässä blogintarjoajassa on ärsyttävintä. It is important to choose the best one among the many. Before choosing the one go for that .

Jätä vastaus